Enhorabona per la vostra boda! si esteu buscant fotògraf us interessarà aquesta pàgina!

Us convido a que entreu a la meva galeria de bodes i al meu blog, a aquest últim hi ha bodes completes, allí veureu el meu estil, encara que no m'agrada posar-me etiquetes us puc dir que es una barreja de molts i que es caracteritza per la naturalitat, la llum, la simplicitat, l'elegància i l'espontaneïtat. M'agrada que les parelles es mostrin naturals, tal i com son.

Casar-se es massa important per escollir qualsevol cosa, al final, les fotos es l’únic que us quedarà d'aquell dia, es el més valiòs i el més econòmic comparat amb lo altra. Dintre de cinquanta anys podreu recordar aquell dia, cada instant, cada mirada, abraços i moments amb els teus pares, els teus avis, gent que ja no hi es...

Explico històries d'amor, faig amb vosaltres el que m'agradaria que em fessin a mi, m'involucro al màxim, sempre personalitzant els reportatges, per això m'agrada que m'expliqueu sobre vosaltres, la vostra història, una vegada m'ho heu explicat tot, ja estem llestos per a fer un preboda on vulgueu... encara que si no sabeu on, sempre us puc recomanar alguns llocs.

Durant els preparatius de la boda us puc ajudar en tot el que necessiteu, per a mi també es molt important que tot surti perfecte.

Si no sou de la meva zona, no us preocupeu, em desplaço on em digueu, no tinc límits.

 

Que està inclòs dintre del reportatge de boda?

Sempre us regalo el Preboda, penseu que es com un assaig, el podem fer quan i on vulgueu, es molt important que el fem ja que d’aquesta forma sabreu en primera persona com treballo, també ens coneixerem més, la vostra boda serà especial, la viuré com una amiga més i serà més fàcil captar els moments emotius ja que també els viuré així. 

 

Preparatius nuvi i núvia

 

Cerimònia


Reportatge


Celebració


Ball

Normalment  em quedo fins a una hora després del primer ball

 

Postboda

El Postboda es opcional però ho recomano per a les parelles que aquell dia de la boda no es vulguin perdre l’aperitiu i per als que per temps o alguna altra cosa, no podem fer reportatge de parella. També es una bona ocasió per a fer les fotos més tranquilament, sense l’estrès del dia de la boda i el més important es que podrem anar on vulgueu.

 

Vídeo

Tinc companys que fan grans reportatges de vídeo, si us interessa em podeu preguntar i us informo.

 

Que us entrego?

Un USB amb unes vuit-centes fotos, totes retocades en alta qualitat i sense marques d’aigua. L’àlbum es opcional i va amb una caixa a joc, també podeu demanar dos mini àlbums per als pares.

 

 

Preu

La cobertura de tot el dia de la boda i Preboda en USB amb les vuit-centes fotos en alta qualitat i sense marques d’aigua té un preu de mil euros, l’àlbum es opcional. Demaneu-me pressupost. 

 

Temps d’entrega

La mitja en el món es de sis a dotze mesos, jo us ho entrego la mateixa setmana de la boda, si no podeu venir perquè esteu de viatge, us envio una selecció per mail i quan torneu us estaré esperant amb l’USB ;)

 

Si teniu algún dubte em podeu escriure a: rosa@rosallaveria.com o trucar-me al 626376340

 

Una abraçada