Smash cake Amb la Chloe

24 de juny, 2020 - Smash Cake - Comentar -
smash cake_ chloe0001
Deixa un comentari

Sessió smash cake amb en Ian

18 de juny, 2020 - Smash Cake - Comentar -

Como dic jo, cada bebè és un món, va ser veure el pastís i tirar-s'hi de cap! Va estar tota la sessió concentrat en menjar-se-la, no es va ni es va adonar que li estàvem fent fotos!I

Vols una sessió així de xula?

smash cake Reus0001
Deixa un comentari

Mini sessions estiu

27 de maig, 2020 - Estiu - Comentar -

Ja estan aquí les mini sessions d'estiu de 2020!!!

Després d'uns mesos complicats per a tots, he pensat... que millor que celebrar la tornada a la "normalitat" de la millor forma, unes mini sessions en les que els més epques s'ho pasaran bomba!  

He creat sessions divertides en les que jugarem amb diferents atrezos, imaginarem que estem nedant al mari menjarem un gelat de veritat, si si de veritat!!! Us agrada la idea? A mi m'encanta!  Lengua fuera

Aquí us deixo una mostra de com son aquestes sessions.

Gràcies a tots per estar aqui. Espero que us agradi! 

Informació i reserves:

info@rosallaveria.com

Deixa un comentari

Nuevo logo!

16 de maig, 2020 - Novedades - Comentar -

Después de casi 8 años decidí que quería actualizar el logo, en un primer momento no sabía si seguir con el mismo y actualizarlo un poco o hacer uno nuevo totalmente diferente y al final, después de preguntar a mucha gente, decidí seguir con la misma idea pero hacer el dibujo de nuevo, con colores más actuales y que me gustaran más y aquí entró la ilustradora Esther Voltá, autora del primero y como no, también autora del segundo y como siempre, lo clavó! El primero me gustaba mucho pero el segundo... me super encanta!

Como veréis sigo siendo yo! jeje ;)

Una vez tuve el dibujo se lo mandé a mi diseñadora favorita, Sara Mateos, ella me hizo las letras y el conjunto quedó genial.

Espero que a vosotros tambien os guste, poco a poco iré actualizando todas las cositas con el nuevo logo.

 

 

Deixa un comentari

Val regal session newborn

31 de març, 2020 - General - Comentar -

Regala records! Quin millor regal que aquest!!!

Aquests dies de confinament són molt durs per a tothom, famílies, amics, companys i molta gent no es pot veure... però la nostra vida va avançant i durant aquests dies també hi ha aniversaris, naixements, etc.... i perquè no regalar un val per una sessió de fotos, és l'únic regal que recordaran sempre!

Fa temps que les targetes regal per a sessions de fotos estan de moda, durant anys us he estat personalitzant targetes amb cartó però ara mateix, com m'és impossible fer-les i entregar-les... he pensat, que tal si en fem de digitals personalitzades?

Doncs aquí està, un exemple d'un val regal que he preparat amb molt d'amor per una clienta, encara que ja sabem que ara la sessió no es pot fer i que és molt important fer-les durant els primers 15 dies del nadó, intentarem fer tot el possible perquè tots els bebès que hagin nascut durant aquest temps de confinament, puguin tenir les seves fotos i siguin tan boniques com les altres.

Aquest exemple de targeta regal és per a sessió newborn però es pot fer pel que vulgueu, sessió bebè de 7-12 mesos, sessió infantil, sessió de comunió, sessió familiar, sessió d'embaràs, etc. Escriviu-me i us explico!

Molts ànims! Tot sortirà bé!

info@rosallaveria.com

Deixa un comentari